Loading...

Garage Rotterdamverhuur

Garage Rotterdamverhuur

Verhuur -

Meer informatie & offerte

Hanne Lemson
info@garagerotterdam.nl
+31 (0)10 737 08 75

Aanwezig woe – do- vr

Garage Rotterdam als inspirerende locatie voor uw evenement?

Kunst is een motor. Om de wereld op een creatieve manier te zien, om verdieping te vinden, jezelf te verrassen en te reflecteren. Uit deze overtuiging is Garage Rotterdam ontstaan. Wij brengen kunst dichtbij. Onze curatoren presenteren de kunstenaars en hun werk in een overkoepelend thema, steeds gericht op recente ontwikkelingen binnen de hedendaagse kunst. 

Garage Rotterdam is gevestigd in een voormalige Volkswagen garage van 500m2. In 2011 is de garage, onder architectuur van Remy Meijers, verbouwd tot tentoonstellingsruimte met koffiebar en kantoor.

De creatieve omgeving met intiem karakter wordt verhuurd voor onder meer lezingen, audiovisuele presentaties, kleine voorstellingen en fotoshoots. De lichte, inspirerende ruimte leent zich goed voor bijeenkomsten van gezelschappen tot 200 personen.

Gelegen in het centrum van Rotterdam en op loopafstand van station Rotterdam Blaak is Garage Rotterdam uitstekend bereikbaar. Tevens is het makkelijk parkeren voor de deur. 

Voor meer informatie over prijzen, beschikbaarheid en mogelijkheden omtrent onze bijzondere verhuur ruimtes kunt u contact opnemen met zakelijk leider Hanne Lemson via hanne.lemson@garagerotterdam.nl of +31 (0)10 737 0875