Loading...

Garage Rotterdamoproep vrijwilligers

Garage Rotterdamoproep vrijwilligers

Oproep vrijwilligers -

Bij Garage Rotterdam zijn we op zoek naar enthousiaste studenten en andere geïnteresseerden, die het leuk vinden om ons te ondersteunen in het draaien van onze tentoonstellingen. In deze positie werk je samen met het vaste team van Garage Rotterdam, leer je daarnaast de curatoren en kunstenaars van onze tentoonstellingen kennen en kun je je uitgebreid verdiepen in de kunstwerken die bij ons getoond worden! Kom jij ons team versterken in de weekenden en tijdens evenementen?

We zijn op zoek naar iemand die flexibel, gastvrij en open is, graag zijn handen uit de mouwen steekt en bij voorkeur enige horeca-ervaring meebrengt. Daarnaast heb je een achtergrond in de kunst- en cultuursector of heb je veel interesse om kennis te maken met de kunstwereld. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van de bezoekers en helpt actief mee achter de bar tijdens openingen en andere events en bij de op- en afbouw van de evenementen. Als vrijwilliger ben je het uithangbord van onze instelling; je vindt het dus leuk om bezoekers te verwelkomen en met hen in interactie te gaan over de tentoonstelling.

In principe werk je op oproepbasis; het aantal uren kan verschillen en wordt gezamenlijk afgestemd. Het is voor ons van belang dat je sowieso in de weekenden en avonden beschikbaar bent. Als vrijwilliger ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

Iets voor jou? Stuur een mailtje met motivatie en CV naar info@garagerotterdam.nl t.a.v Natalya Boender.